19.9.2024

Nemrég bemutattunk Önöknek  kábelcsatornáinkat Magnelis® felületkezeléssel, amely ideálisak a kábelek elosztására napelemes rendszereknél, amelyek egyre több helyen láthatóak az épületek tetején. A napelemek legjobban lapostetős épületeken érvényesülnek, és szeretnénk bemutatni a kábelcsatornák vagy más nyomvonalakhoz készült tartórendszereket.

A PPS1 tartórendszerek UV-álló gumigranulátumból készülnek, amelyekbe a rögzítőelemek bele vannak préselve. Az anyag szilárdsága és a tartó alsó oldala csúszásmentes alumínium fóliával biztosítja, hogy a tartók ideális támogatási rendszert alkossanak kábeltelepítésekhez PVC burkolatú tetőkön, anélkül, hogy további anyagokra lenne szükség a burkolat károsodásának megakadályozásához.

A PPS1 L30_GZM tartórendszer egy Magnelis felületkezelésű préselt sínt tartalmaz, amelybe a kábeltálca közvetlenül lemezcsavarral (pl. STP 4.2X25 TX_ZNCR) rögzíthető.

A PPS1 3XM8_GMLZ tartórendszer 3 db M8 menetű anyát tartalmaz, amelyeket fel lehet használni a rácsos  kábeltálca rögzítésére a központi függesztővel(DZCZ) és S 8X20 csavarral, vagy lábak készítésére segédszerkezetekhez.

Elegáns és hatékony kábel nyomvonalak telepítés lapos tetőkön